Naš Vrtić


Naš vrtić Kućica na Vračaru, Topolska 4, će vas oduševiti prijatnim ambijentom kućice u kojoj se nalazi. Ono što mi želimo je da se deca u našem vrtiću Kućica na Vračaru, Topolska 4, osećaju kao da su kod kuće. Ono što je velika prednost našeg vrtića Kućica na Vračaru, Topolska 4 je veliko dvorište površine 100 m2. Kuća na tri sprata u kojoj je smešten nas vrtić Kućica na Vračaru, Topolska 4 je vrlo prostrana i svetla. Dođite da zajedno rastemo i uživamo u našem vrtiću Kućica na Vračaru, Topolska 4.

Vrtić Kućica Vračar je novootvoreni vrtić opremljen sa najsavremenijim i funkcionalnim konstruktorima. Vrtić Kućica Vračar je spreman za upis novih drugara. U Kućici na Vračaru možete postaviti svoje dete na dnevno čuvanje. Cena Kućice na Vračaru je 250e i naš vrtić Kućica Vračar je ušao u proces subvencija tako da se možemo osloniti na pomoć države. Predškolska ustanova Kućica na Vračaru je najopremljenija predškolsaka ustanova. Ono čime se može pohvaliti Predškolska ustanova Kućica na Vračaru je i to što je od sada i subvencionisana predškolska ustanova na Vračaru. Predškolsa ustanova Kućica Vračar roditeljima koji su zaposleni u saradnji sa državom reguliše cenu vrtića i oni plaćaju samo malu nadoknadu koja pokriva razliku u ceni.

Jaslice,vrtić Kućica se nalaze na Vračaru u Topolskoj ulici. Profesionalni vaspitači medicinske sestre svakodnevno se brinu o deci u jaslicama Kućica na Vračaru. Jaslice Kućica na vračaru nude vam sigurnost uz lekarski tim koji brine o vašoj deci. Podovi u Jaslicama Kućice na Vračaru su antialergijski i pružaju potpunu zaštitiu. Jaslice Kućica na Vračaru upisuju decu u dve jaslene grupe sa po maksimalno 12 članova. Jaslice Kućica na Vračaru vam zele toplu dobrodošlicu.

Subvencionisana preškolska ustanova Kućica na Vračaru traži nove drugare za igru. Ako želite da vaše dete odrasta u toploj atmosferi nalik onoj koju imaju kod kuće ona je Subvencionisana preškolska ustanova Kućica na Vračaru pravo mesto za vas. Radno vreme subvencionisane preškolske ustanove Kućica na Vračaru je od 7 do 20 časova. Stručno osoblje Subvencionisane preškolske ustanove Kućica na Vračaru će brinuti o vašoj deci svakog časa jer je sigurnost vaše dece naš prioritet.